Smaken är som baken, eller hur? Det finns så många olika smaker och ännu fler kombinationer. Alla har ju något som dom gillar lite mer än allt annat, och även sådant man inte alls vill äta.
Det finns en massa olika sylt att välja på:
Hallonsylt, jordgubbssylt, blåbärssylt, drottningsylt, björnbärssylt.
Sen finns det ju även marmelader som går utmärkt att ha till tårta.
Det finns ju också fromage/mousse, och där är det ju bara fantasin som sätter gränserna. Är en rätt så enkel fyllning. Man tar tex frysta hallon, socker, gelatin och vispad grädde.
Fluff är ju något som jag tycker är en otroligt bra och enkel fyllning. Det går att använda choklad, karameller eller godis. Vill man ha mycket smak tar man bara mer godis eller choklad tex.
En annan som älskar grädde, tycker ju att det är otroligt gott att blanda vispad grädde med sylt eller vaniljkräm ( krämgrädde/glasskärm). Det är ju många som inte vill ha så mycket grädde, men dom flesta som jag träffat på brukar gilla när man har blandat grädden med tex sylt.
Här är några av mina favoriter:
▪️Geléhallonfluff – vaniljkräm
▫️Jordgubbsmousse – vitchoklad mousse
▪️Blåbärsmousse – vitchoklad mousse
▫️Hallonmousse – mörkchoklad mousse
▪️Mörk/ljus och vitchoklad mousse
▫️Passionfruktskräm – vaniljkräm
▪️Ananaskräm – grädde
▫️Cheesecakekräm med vitchoklad – jordgubbar
▪️Dumlefluff – algrensbilar fluff
▫️Philadelphia frosting – mjuk pepparkaka
▪️Päron – after eight fluff
▫️Blåbärsmousse – hallonmousse
▪️Päronmousse – mörkchoklad mousse
▫️Algrensbilar fluff – jordgubb
▪️Hallon – passionfrukt
▫️Banan – choklad
▪️Lemon curd – hallon
▫️Ananaskräm – hallon
▪️After eight fluff – chokladmousse/chokladfluff
▫️Tutti frutti fluff – hallon
▪️Sylt – vaniljkräm – grädde